skip to Main Content

Testa personal och medarbetare för COVID-19

med LAB360's snabbtest-kit

LAB360’s snabbtest är ett av världens första för att identifiera en infektion av coronavirus. Detta screeningtest liknar den typ som används i stor utsträckning av Center for Disease Control and Prevention i Kina där man under väldigt kort tid screenade väldigt många personer.

Detta är ett engångstest som visar om man har en infektion eller har haft en infektion av COVID-19. Detta test upptäcker både tidiga och sena markörer IgG/IgM antikroppar i blodet.

Testet använder sig utav immunokromatografisk analys som är en vanlig metod vid snabbtester. Metoden bygger på att antikroppar i provet vandrar och bildar ett specifikt komplex som ger upphov till en färgändring vid positivt provsvar som är lätt att läsa av.

Hur fungerar testet?

I korthet går processen ut på att man genom ett enkelt blodprov (stick i fingret) samlar upp 2-3 bloddroppar med hjälp av en pipett och adderar detta ihop med medföljande reagens och sedan kan avläsa ett resultat efter 15 minuter.

Immunoglobin M (IgM) är kroppens första antikropp som uppkommer som ett direkt svar på en initial exponering av en infektion, vilket utvecklar ett immunförsvar i kroppen för att bekämpa viruset.

Under virusinfektioner är det allmänt känt att IgM tillhandahåller det första försvaret, följt av IgG som genererar ett långvarigt försvar.

Därför är ett test av både IgM och IgG en effektiv metod för att snabbt identifiera en nuvarande eller en nyligen infektion av coronavirus.

– Detektion av IgM-antikroppar indikerar en ny exponering av COVID-19.
– Detektion av IgG-antikroppar indikerar ett senare infektionsstadium av COVID-19.

Således kan detta kombinerade antikroppstest också ge information om infektionsstadiet.

Information och beställning

Skicka en beställningsförfrågan genom att fylla i formuläret på denna sida. Du kan även ringa oss på 011-360 36 00 för information och beställning.

COVID-19 test-kit

Kvalitativt engångstest som visar om man har en infektion eller har haft en infektion.

Identifiera COVID-19 infektion innan symtom uppkommer.

Se om man varit infekterad av COVID-19.

Fyra enkla steg med ett resultat inom 15 minuter.

Ett test-kit är avsett för en person.

Instruktioner hur man genomför testet och avläser resultaten medföljer.

LAB360’s snabbtest för COVID-19 är CE märkt av externt kontrollorgan. Testet har en träffsäkerhet på 91.61%. För mer information och dokumentation var god kontakta oss via nedanstående formulär.

Prisexempel

Antal Pris
20 st 500 kr/st
100 st 400 kr/st

Testkit säljs i pack om 20 st och uppåt i jämt antal om 20.
(20, 40, 60, 80 osv).

Observera att vi endast vänder oss till vård och mot företag.
Detta test är ej för privat bruk.

Vi erbjuder stafflade priser.

Beställningsförfrågan

LAB360° är ett kunskapsföretag baserat i Mälardalen.

Back To Top