Skip to main content
 

Vi hjälper dig hela vägen

Produkter och service av högkvalitativ laboratorieutrustning

Världsnyhet VAS 360³ ©

visar partikelmängden i allt från ett virus storlek till damm i luft i realtid

Aktuellt på LAB360º

Aktuellt på LAB360°

15 december, 2023

8 sek till akuthjälp, snabbare än SOS

6 oktober, 2023 in Aktuellt

Klassiska Media 121 en autoklav om 12 liter från Prestige Medical/Tuttnauer

Nu kan vi erbjuda hela Prestige Medicals  sortiment med de klassiska små smidiga enheterna i  9 och 12 liters utförande. Vår leverantör Tuttnauer breddar sitt…
Läs mer
16 mars, 2023 in Aktuellt, Produkter

Ny Klass B-autoklav 21 liter från världens största autoklavtillverkare Tuttnauer, Nu i lager!

Nu lanserar vi en arbetshäst från Tuttnauer, T-Top 10, 21 liter, endast 46 cm bred och får plats på en vanlig 60 cm bänk. T-Top…
Läs mer

Högkvalitativ laboratorieutrustning, kunskap och service

LAB360° är ett aktivt och framåttänkande företag i Sverige som levererar produkter och kunskap samt utför service på högkvalitativ laboratorieutrustning i de Skandinaviska länderna.

Vi säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling. Vi konstruerar och bygger även egna lösningar som t.ex. klimatrum och kriminaltekniska laboratorium.

Vår stora och breda kunskap tillsammans med en lång erfarenhet inom utrustning inom alla forskningsområden gör oss till mer än ett företag som säljer laboratorieutrustning. Vi tar ansvar för våra produkter, utbildar våra kunder och ger en professionell service.

Vi föredrar att ha långvariga, aktiva och nära samarbeten med våra leverantörer. Några exempel är autoklaver från Tuttnauer, klimatskåp från MMM, säkerhetsbänkar och frystorkar från Labogene och skakinkubatorer från Labwit. Vi är dessutom preferred supplier åt Tuttnauer och MMM (med över 20 år som leverantörer) samt är exklusiva leverantörer åt andra som t.ex. Labwit och danska Labogene.

Våra kärnområden

Odling

Förvaring

Desinficering

Avdödning

LAB360° säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling.

Fyra populära produktområden på LAB360º

Autoklaver

Se produkter

Säkerhetsbänkar, Sterilbänkar & LAF-bänkar

Se produkter

Skakinkubatorer / Shaking incubator

Se produkter

Inkubatorer / skakinkubatorer

Se produkter

Våra leverantörer