Skip to main content
 

Vi hjälper dig hela vägen

Produkter och service av högkvalitativ laboratorieutrustning

Vi hjälper dig hela vägen

Produkter och service av högkvalitativ laboratorieutrustning

Populära produkter

Aktuellt på LAB360°

22 april, 2024

Maria är vinnaren av vår SafeAir 300 under Labdays 2024!

5 april, 2024 in Aktuellt

LabDays Stockholm 17-18 april

Kom & träffa Lab360 på LabDays 2024 och prata med våra säljare samt servicetekniker. Där kommer du även ha möjlighet att se en del av…
Läs mer
15 december, 2023 in Aktuellt

8 sek till akuthjälp, snabbare än SOS

LAB 360 "Vi hjälper dig hela vägen" är vår slogan. Vi strävar kontinuerligt efter att bli bättre och höja våra mervärden. I vår senaste kvartalsmätning…
Läs mer

Högkvalitativ laboratorieutrustning, kunskap och service

LAB360° är ett aktivt och framåttänkande företag i Sverige som levererar produkter och kunskap samt utför service på högkvalitativ laboratorieutrustning i de Skandinaviska länderna.

Vi säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling. Vi konstruerar och bygger även egna lösningar som t.ex. klimatrum och kriminaltekniska laboratorium.

Vår stora och breda kunskap tillsammans med en lång erfarenhet inom utrustning inom alla forskningsområden gör oss till mer än ett företag som säljer laboratorieutrustning. Vi tar ansvar för våra produkter, utbildar våra kunder och ger en professionell service.

Vi föredrar att ha långvariga, aktiva och nära samarbeten med våra leverantörer. Några exempel är autoklaver från Tuttnauer, klimatskåp från MMM, säkerhetsbänkar och frystorkar från Labogene och skakinkubatorer från Labwit. Vi är dessutom preferred supplier åt Tuttnauer och MMM (med över 20 år som leverantörer) samt är exklusiva leverantörer åt andra som t.ex. Labwit och danska Labogene.

Våra kärnområden

Odling

Förvaring

Desinficering

Avdödning

LAB360° säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling.

Fyra populära produktområden på LAB360º

Autoklaver

Se produkter

Säkerhetsbänkar, Sterilbänkar & LAF-bänkar

Se produkter

Skakinkubatorer / Shaking incubator

Se produkter

Inkubatorer / skakinkubatorer

Se produkter

Våra leverantörer